مقدمه:
گزارش حاضر مربوط به یک دوره کارآموزی (2واحد) 120 ساعته در ادارهی استاندارد و تحقیقات صنعتی می باشد که در بخش آزمایشگاه کروماتوگرافی (حساس) جهت ارتقا سطح علمی و کسب تجارب برای اشتغال در آینده گذرانده شده است.
طی این دوره آموزشی عمده کار ما آزمون نگهدارنده ها بر روی مواد غذایی بود که نمونه مورد نظر برای بررسی وجود یا عدم وجود نگهدارنده آزمون می شد.بر روی نمونه های مختلف مواد غذایی از جمله کشک، شیر، ماست، خامه، نوشابه و ... آزمون نگهدارنده ها انجام شد که این نگهدارنده ها بنزوات و سوربات بودند.
همچنین آزمون تشخیص وجود رنگ تقلبی در نمونه زعفران به روش TLC
و تشخیص قدرت رنگی زعفران و تعیین ترکیبات ویژه زعفران به روش
اسپکتروفتومتر نیز انجام شد، که در این گزارش به بررسی جزئیات این آزمون می
پردازیم.
ادامه دارد (Full-text)
فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
مقدمه:
در حال حاضر میزان درجه حرارت آب گرم چرخشی و آب گرم مصرفی در موتورخانه ها بصورت دستی و تمام تنظیم درجه حرارت ترموستات دیگ و یا پمپهای سیرکولاسیون انجام می گردد و معمولاً برای تمام مدت بر روی یک عدد ثابت قرار دارد. تغییرات دمای هوا درطول روز موجب افزایش یا کاهش دمای داخل ساختمان شده که نتیجه آن انحراف دمای داخل ساختمان از محدوده آسایش و مصرف بیهوده سوخت و انرژی می باشد. همچنین در بسیاری از ساختمانهای غیرمسکونی با کاربری اداری- عمومی- آموزشی- تجاری که از فضای ساختمان بصورت غیرپیوسته و تنها در بخشی از ساعات روز استفاده می گردد و نیازی به کارکرد موتورخانه پس از اتمام ساعت کاری وجود ندارد. روش فعلی تنظیم دستی ترموستات دیگها و پمپها، قابلیت اعمال خاموشی و یا کنترل تجهیزات در وضعیت آماده باش را ندارند.
ادامه مطلب ...
فهرست:
پیشگفتار
فصل اول
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
مشخصات کلی با مکان کارآموزی
پروژه های اجرا شده و در دست اقدام و بار مالی آنها
فصل دوم
ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموزی
فصل سوم
آزمون آموخته ها، نتایج و پیشنهادات
گزارش کار کارآموز
موتورخانه
پیک زدایی مصرف سوخت در اوج سرما
ثبت سیستم های کنترل هوشمند موتورخانه